Продължете към съдържанието

Радостина и децата в Банско (галерия)

  Радостина и децата в Банско (галерия)

  През пролетта на 2023 г. менторите към ПРОГРАМА ГЕНЕРАЦИЯ организирахме набирателна кампания за средства, които да покрият спешните нужди на Радостина и нейните две близначета. Радостина е жена с тежка съдба – тя е самотна майка и дългогодишна жертва на домашно насилие. Със събраните средства наехме и обзаведохме нов дом за изстрадалото семейство. Линк: Дарихме спокойствие и уютна домашна среда за самотна майка с две деца » Генерация (generation-program.com)

  Щедростта на дарителите беше огромна и сърбаните средства надхвърлиха очакванията на екипа и нуждите на семейството. Това ни даде възможност с останалите средства да организирахме почивка през месец юли за децата и майка им. Избрахме прохладата на пиринската перла Банско. Семейството прекара пет незабравими дни в хотел „Вихрен“ и нямаше грижа за нищо, защото настаняването беше на база ол инклузив.

  Радостина никога не беше посещавала Банско, а децата никога не бяха ходили на почивка, не бяха отсядали в хотел и дори не се бяха къпали в басейн. Щастието и благодарността в очите им са награда за всички, дарили от собствените си средства за чуждото благополучие.  

  Нашият екип подкрепя Радостина и ще направим всичко възможно, за да я подпомагаме в отглеждането на децата и занапред. Благодарим на всички, замесени в кампанията!

  Подкрепете като споделите!
  fb-share-icon