Продължете към съдържанието

Благодарност за щедростта на Про Плантс

  С огромно вълнение и благодарност към Timeheroes искаме да изразим нашата признателност за безценната подкрепа в кампанията за набиране на средства и инструменти за почистване двора на ул. “Христо Стефчов” № 2 в Горна баня. Четири социални институции, сред които Преходно жилище “Неофит Рилски” и Преходно жилище “Захари Стоянов”, в които живеят 13 деца без родители на възраст 16 -19 години, делят един двор, поддръжката за който не е включена в бюджета, отпуснат от столичната община.

  Благодарение на щедростта на екипа на Pro Plants  успяхме да осигурим всички необходими средства за основно почистване на двора. Тяхната подкрепа е пример за това как малките жестове могат да направят голяма промяна в живота на хората. Тя е вдъхновение за нас и ни дава сили да продължим да работим за създаването на по-добро бъдеще за всички деца и младежи в неравностойно положение.

  Това е истински празник за всички, които са замесени в тази кауза. Облагороденият двор ще бъде чудесно място за игра и отдих за децата и младежите, които живеят в тези институции. Той ще им осигури по-добри условия за развитие и социализация, а също така ще им помогне да се чувстват по-добре и по-щастливи.

  Timeheroes и Про Плантс, благодарим Ви, че сте част от тази кауза!

  Подкрепете като споделите!
  fb-share-icon