Продължете към съдържанието

Дарителите случват чудеса!

  Вълнуваме се да споделим, че успяхме да организираме дарение и монтаж на ламиниран паркет в залата за занималня на Центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) “Детелина”. За нас е изключително важно децата да растат и учат в комфортна и подкрепяща среда.

  В ЦНСТ “Детелина” живеят девет деца без родители на възраст от 7 до 15 години. Залата за занималня е мястото, където те прекарват голяма част от времето си, учат, играят и общуват. Затова решихме да преобразим пространството, за да стане по-приветливо.

  Искаме да изразим дълбоката си благодарност към фирма ‘’Паркетен свят’’ за дарението на 33 кв.м. ламиниран паркет и первази. Адмирации и за представителя на фирмата Тихомир Йорданов, който организира дарението и доставката.

  Благодарение на щедростта и подкрепата на фирмата, помещението се оживи, превръщайки се в светъл и приветлив кът.

  Освен за подобряване на жизнената среда, ние се фокусираме и върху знанията и уменията на децата. Чрез менторите на “Програма Генерация” по постоянната ни менторска програма, им помагаме да развият своя потенциал и да се подготвят за самостоятелен живот.

  Вярваме, че всяко дете заслужава шанс да успее. С подкрепата на нашите партньори и дарители ще продължим да допринасяме за условията за развитието и израстването на децата от ЦНСТ “Детелина”.

  Още веднъж благодарим за дарението на “Паркетен свят” и подкрепата на всички, които се грижат за благополучието на децата.

  Подкрепете като споделите!
  fb-share-icon