Продължете към съдържанието

Ден на детето – смях, игри и ценни уроци!

  Екипът на “Програма Генерация” си сътрудничи с Лагардер България, за да събере за празничния ден 25 хлапета в Cine Grand Ring Mall. На събитието имаше деца от дом за деца „Детелина“ в София, деца от социално слаби семейства и деца на служители на компанията. Всички те дойдоха за прожекция на любимия детски филм “Ласи”. Историята за вярното куче и неговия малък стопанин завладя сърцата на малчуганите, които се смееха и вълнуваха от всяка сцена. А след филма, сред много смях и забавни игри, ги зарадвахме с вкусни лакомства и подаръци.

  Беше страхотно да видим как всички общуват помежду си. Малчуганите научиха колко е важно да играят заедно и да бъдат един екип. Този ден беше специален и за децата на служителите на Лагардер България. Те имаха възможността да се запознаят със свои връстници, които макар и с по-труден живот от техния, са също толкова добри, умни и заслужават обич и внимание.

  Вярваме, че с общи усилия можем да изградим по-сплотено и съпричастно общество, в което всяко дете има шанс да разгърне потенциала си и да се радва на щастливо детство.

  Благодарим на Лагардер България за съвместната инициатива и за това, че ни помогнаха да организираме и осъществим този празник!

  Подкрепете като споделите!
  fb-share-icon