Продължете към съдържанието

Десет лаптопа, десет мечти: Една история за съпричастност и благородство

  Искаме да изразим своята дълбока признателност към DXC Technology Bulgaria за щедрата им подкрепа в нашата кампания за осигуряване на лаптопи за децата и младежите от Преходно жилище в кв. Горна баня и социално слаби деца от град Своге.

  На 19 декември 2023 г. DXC Technology дари 10 лаптопа, които ще бъдат от огромно значение за бъдещето на тези деца. Те са талантливи, усърдни и мечтатели, които заслужават да имат равен шанс за образование и развитие.

  Представителите на компанията – Станимир Дянков и Надежда Алабашева, организираха отпускането на дарението, конфигурирането на лаптопите и логистиката. Техният професионализъм и грижа бяха безценни за нас.

  Осъзнавайки нуждите на децата като корпоративно социално отговорна компания, DXC Technology пожела събраната сума по кампанията да бъде изразходена за други нужди на децата. Това е още едно доказателство за тяхната съпричастност и благородство.

  DXC Technology даде възможност, надежда и вдъхновение на тези млади хора, които се борят да преодолеят трудностите в живота си. Заедно можем да променим света към по-добро. Благодарим ви отново от сърце!

  Станимир Дянков (DXC Technology) връчва дарението на Катерина Мечева (Програма Генерация)
  Станимир Дянков (DXC Technology) връчва дарението на Катерина Мечева (Програма Генерация)
  Подкрепете като споделите!
  fb-share-icon