Продължете към съдържанието

Запалихме пламъка на вдъхновението (галерия)

  Децата без родители често са лишени от много неща, които други деца приемат за даденост. Те не винаги имат възможност да изживеят радостта от посещението на театър, кино или друго вълнуващо приключение.

  Затова ние от “Програма Генерация” организирахме посещение на постановката “Аз досадникът” на театър “Сълза и смях” за децата от Преходните жилища в Горна баня.

  Благодарим на Сашо Кадиев, който изпълнява главната роля в постановката, за това че ни заведе зад сцената, в техническите помещения, гримьорните и ни потопи в света на театъра зад кулисите. Благодарим му също, че дари билетите за осем деца от институцията за места на първия ред в залата.

  Повечето от децата гледаха театрална постановка за първи път в живота. Очароваха се от магията на театъра и от превъплъщението на актьорите. Просто ни заболяха коремите от смях, препоръчваме горещо “Аз досадникът” на всички ученици и младежи.

  В очите на децата видяхме искрата на вдъхновението. Сашо Кадиев им показа, че изкуството е достъпно за всеки и че може да донесе много радост и удовлетворение. Това посещение беше незабравимо преживяване, децата се докоснаха до света на изкуството и видяха, че има и други възможности за тях в живота.

  Благодарим на Сашо Кадиев за ангажираността и сърдечността му! Той е истински пример за това как изкуството може да промени света към по-добро.

  Подкрепете като споделите!
  fb-share-icon