Продължете към съдържанието

“Мисия Двор” – Продължение…

  Организирахме и втората акция по почистване на общинския двор към три социални услуги в квартал Горна баня. Вторият уикенд ни донесе топли моменти на съпричастност и екипна работа. Благодарение на ентусиазма и всеотдайността на доброволците от Appfire, мечтата ни за трансформиране на това запуснато пространство в любимо място за деца и възрастни се приближава с всяка изминала стъпка.

  Както вече ви разказахме, планирали сме изграждането на мултифункционално игрище – за футбол, баскетбол, волейбол и други игри; външен фитнес; детска площадка за деца с увреждания и био градина и площи за отдих.

  За второто доброволческо почистване привлякохме служителите на Appfire. Те имат традиция в благотворителността, а ще продължат да помагат и на нас. Но помощта на момичетата и момчетата от Appfire не се ограничи само до физически труд. Техните умения и сърцатост се проявиха и в други аспекти. Докато кипеше работата в двора, два проблемни принтера бяха ремонтирани, а за домашното по география на едно от децата, помогнаха да се справи с ново онлайн приложение за създаване на интерактивни карти.

  Сърдечна благодарност на целия екип на Appfire за отделеното време, усилията и щедростта! Вашата помощ е безценна – не само физически, но и с грижата и вниманието, които подарихте на децата от социалните услуги.

  Заедно с вас, скъпи доброволци, с всяка изминала акция дворът се превръща в символ на надежда и нови възможности. Благодарим ви от сърце за това, че сте част от “Мисия Двор”! С вашата помощ ще сътворим не просто красива среда, а кътче, изпълнено с детски смях, приятелство и споделени мечти.

  Работата по двора продължава. Очакваме с нетърпение следващите акции по преобразяването му, за да ви споделим още емоции и успехи!

  Подкрепете като споделите!
  fb-share-icon