Продължете към съдържанието

На концерт на Любо Киров (галерия)

  На първия голям софийски концерт на Любо Киров тази есен, четири деца от преходните жилища в Горна баня имаха шанса да присъстват на живо в Зала 1 на НДК .

  Това са деца, които живеят без родителска грижа и животът им често е доста тежък и объркан.

  Благодарение на приятелското рамо лично на Любо и със съдействието на неговия професионален екип, три момичета и едно момче от дома, за първи път в живота си присъстваха на шоу от световна величина. Да, артистът е български, но всичко, което се случи на сцената не отстъпва на музикалните спектакли, правени от най-големите звезди в Европа и Америка.

  Перфектният звук, светлинните ефекти и 3D мапингът омагьосаха младежите от дома и те не отлепиха очи от сцената. До този момент децата не бяха присъствали на подобно шоу, а всъщност дори не бяха влизали в Националния дворец на културата. За техен късмет на сцената се качиха и още две български звезди – Михаела Маринова и Мария Илиева, които изпяха хитовите си дуети с Любо.

  След концерта развълнуваните деца споделиха: „Досега не знаехме колко е як Любо, вече сме му фенове!“. И допълниха, че не са предполагали как някой може да събере толкова публика без да пее поп фолк. Изненадани бяха и от факта, че този вид музика върви с такова бляскаво шоу. „Много бързо свърши всичко, искахме още!“, казаха щастливите младежи.

  Безкрайни благодарности на Любо Киров и на Янко Костадинов от екипа на певеца за безусловната подкрепа! Осигурените от тях специални покани за най-хубавия сектор в Зала 1 – Ндк бяха прекрасен коледен подарък в аванс за четири измъчени сърца, които след тази вечер туптят в ритъма на „Мога“, „Целуни ме“ и още много страхотни български песни.

  Подкрепете като споделите!
  fb-share-icon