Продължете към съдържанието

На музикален плаж преди Коледа – със Стефан Вълдобрев всичко е възможно!

  В началото на последния месец на 2023-а група деца от Дома за младежи без родителски грижи в Горна баня, придружени от свои възпитатели, се потопиха в коледния дух по възможно най-приятния начин – посетиха големия зимен концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ в Зала 1 на НДК. Шоуто беше повече от цветно и неочаквано – на сцената имаше обособени две плажни зони с шезлонги, чадъри и пясък и всеки желаещ можеше да си направи снимки на ръка разстояние от свирещите звезди. Младежите попиваха с широко отворени очи всичко, което се случваше на сцената и в залата.

  Концертът започна със своеобразна промоция на подготвяния в момента нов албум на бандата. Въпреки че песните бяха съвършено непознати, те мигом грабнаха феновете и залата дори започна да приглася на припевите на „Барабан“ и „Черно-бяло Черно море“. След шестте нови парчета се изля океан от обичани песни и публиката не спря да пее и танцува. По-смелите деца от Дома излязоха директно пред сцената и за първи път в живота си наблюдаваха своите любимци от непосредствена близост. Емоцията беше неописуема и децата дълго коментираха тези близо 150 минути впечатляващи визуални ефекти и великолепна музика от Стефан, Иван, Еко, Миро и Стунджи.

  Младите зрители имаха възможността да видят необичайното шоу от специални места, осигурени за тях лично от Стефан Вълдобрев, промоутъра Мартин Михайлов и компанията Eventim. Жестът на изпълнители и организатори е безценен, тъй като децата от дома водят изключително скромен и труден живот. Те нямат родители и близки – животът им е доста различен от този на техните връстници, растящи в семейна среда.
  По тази причина много от обичайните за съучениците им дейности при тях изобщо не се случват. Посещения на събития от такъв ранг са голяма рядкост, а сред групата имаше деца, които никога не бяха влизали в концертна зала. От името на младежите и екипа на институцията, в която живеят, благодарим горещо на Стефан Вълдобрев и неговите хора с големи сърца

  Подкрепете като споделите!
  fb-share-icon