Продължете към съдържанието

НОВОГОДИШНО ПАРТИ ЗА 13 ДЕЦА, РАСТЯЩИ БЕЗ РОДИТЕЛСКА ГРИЖА

  С огромна благодарност към всички дарители, които подкрепиха нашата идея да подсигурим всичко необходимо за отпразнуването на новата година в преходните жилища в квартал Горна баня, ето информация за инициативата и малко снимки:

  От даренията се събраха 825,00 лева и закупихме декорация, лакомства, баници с късмети, всички необходими продукти за празничната вечеря и дори допълнии подаръци за всички тринадесет младежи. Торта и специален подарък за едно дете, което на 1-ви януари имаше рожден ден. 

  След 1-ви януари по сметката на кампанията постъпиха още 500 лева, които ще добавим към средствата за абитуриентския бал на две девойки и един младеж – зрелостници тази година.

  За облеклото на едното момиче се е погрижила друга организация. Ние организираме кампания за набиране на средства за другите две деца както и за тържеството в двете жилища по отпразнуване на успешното завършване.

  Повече подробности можете да прочетете тук: https://platformata.bg/bg/kauzi/1950:abiturientski-bal/details/campaign.html

  Благодарим на дарителите с големи сърца!

  Подкрепете като споделите!
  fb-share-icon