Продължете към съдържанието

Призив за помощ

  Скъпи дарители, обръщаме се към вас с призив за подкрепа на семейство от село Реброво край Своге.

  За тези, които чуват за пръв път, става въпрос за баща, който отглежда сам трите си деца. Има заболяване, трудно подвижен е и няма възможност да работи. Наскоро съпругата му почива и той остава сам с трите си деца на 5, 13 и 17 години.

  Живеят изолирани от света в стара къща в планината, на 5 километра над селото по стръмен и трудно проходим път. Вода в района няма, а токът им е спрян. Сумата е набъбнала до над 500 лева.

  Будни граждани подпомагат бедните деца с дрехи, транспортитане на дърва за огрев и вода. Заедно с един от благодетелите Анатолий Димитров сега отправяме призив за помощ за събиране на средства както за покриване на задълженията, така и за заплащане на тока до края на започващата зима.

  Към момента най-належащо е да се съберат пари за сметката за ток. Следват разходи за храна, както за децата, така и за животните им – няколко кучета, котки и кон.

  При всички положения за семейството в нужда ще се търси устойчиво решение с евентуално преместване в друго жилище, но това ще отнеме месеци.

  За дарения последвайте този линк: https://generation-program.com/rebrovo1/

  Помогнете ни да помогнем!