Продължете към съдържанието

Едно спасено семейство

  Радостина е жертва на домашно насилие. Преди пет години създава семейство, раждат се две близначета – момиче и момче. Радват се на семейна идилия само за кратко и скоро в дома им навлиза насилието от страна на бащата. Радостина и децата прекарват една година в Кризисен център. Майката на Радостина урежда да се пренесат в град Своге. Живеят заедно и си помагат взаимно. Ето че бабата на близнаците се разболява и Радостина се оказва сама с двете си деца, които вече са на четири годинки. Работи, но цялата ѝ заплата стига единствено за наем и сметки. Скоро научава, че трябва да се изнесе от квартирата и не знае накъде да поеме. При бащата на децата не може да се върне. 

  Организирахме дарителска кампания, за да намерим, обзаведем и платим част от наема за дълго време напред на нов дом за семейството. Научете повече за кампанията.

  Кампанията беше успешна! Заедно с дарителите (ангелите на Радостина) успяхме да осигурим спокойна и уютна среда за близнацие и тяхната майка. Научете повече за пренасянето на семейството в новия апартамент.

  С екипа на програмата ще продължаваме да помагаме на семейството. Следете развитието на историята на Радостина и близнаците, както и другте ни кампании на сайта, фейсбук и инстаграм страниците ни.

  Подкрепете като споделите!
  fb-share-icon