Продължете към съдържанието

С уверена стъпка към самостоятелен живот!

  Вълнуващ абитуриентски бал и нова надежда за бъдещето – това е равносметката от щедростта на дарителите и всеотдайните доброволци от екипа на Кристина Николова. Благодарение на всички, шестима абитуриенти от Комплекса за социални услуги за деца в град Роман не само изживяха незабравим бал, но и получиха ключова подкрепа за своето самостоятелно бъдеще.

  Залата на Дома се изпълни с блясък, музика и танци, а в очите на абитуриентите сияеше не само радостта от празника, но и дълбока благодарност.

  Събраните средства от нашите дарители осигуриха не само красиви тоалети, вкусна храна и музика за бала, но и заложиха основите за по-добро бъдеще на младежите. С част от средствата ще покрием разходите за шофьорски курсове и курсове за професия, които ще им отворят врати към реализация и самостоятелен живот.

  Ще бъдат осигурени и средства за първите им неотложни разходи, след като напуснат социалната система, за да могат уверено да се справят с предизвикателствата на самостоятелния живот.

  Благодарим от сърце на всички дарители, които повярваха в тези деца и им подариха шанс за по-добър живот! Вашата щедрост е вдъхновение за нас и ни мотивира да продължим да подкрепяме деца в нужда, осигурявайки им условия за развитие, образование и успешна реализация.

  Нека пожелаем на абитуриентите много здраве, успех и сбъднати мечти!

  Подкрепете като споделите!
  fb-share-icon