Продължете към съдържанието

Най-хубавото за теб тепърва предстои!

  Много 19-годишни абитуриенти нямат търпение да завършат, да мине абитуриентският бал и да хукнат далеч от дома. Случаят с нашата Габи е точно обратният – след две години в Преходното жилище за деца без родителски грижи в Горна баня, Габриела се е привързала толкова много към хората и мястото, че не иска да се отдели и за ден от познатия уют. 

  Да, на 25 май тази година беше балът на нашата абитуриентка – Габи завърши с отличен успех Професионалната гимназия по хранително-вкусови технологии“ Проф. д-р Георги Павлов“ и в квартал Горна баня нямаше по-ослепителна красавица от нея! Тоалетът, обувките и цялото парти през деня беше осигурено от дарители и организирано от екипа на “Програма Генерация”. Младата дама може да не е отраснала под родителско крило, но притежава нещо много ценно – любовта на тези, с които я е срещнала лютата съдба.

  Едва ли в цяла България е имало по-бляскаво събитие, посветено на една-единствена абитуриентка – специално за Габи в двора на преходното жилище дойде самият Венци Венц! Култовият рап изпълнител водеше със себе си цяло музикантско войнство и повече от час забавляваха гостите на бала, а малки и големи припяваха хитовете на певеца.

  В късния следобед с лъскава лимузина Габи потегли за веселбата със съучениците си, за да се върне в малките часове в своя любим и единствен дом.

  Честито завършване, скъпа Габи! Бъди здрава и никога не се предавай!

  Подкрепете като споделите!
  fb-share-icon